Pokaalit, ruusukkeet ja mitalit netistä

100PALKINNOT toimittaa kaikenlaiset palkinnot koko Suomen alueelle

100PALKINNOT on palkintojen asiantuntija, jolta saat pokaalit, pystit, laatat, pöytäviirit ja mitalit netistä tilaamalla tai asioimalle paikan päältä myymälässämme. Tällä sivulla voit tilata haluamasi tuotteet helposti ja nopeasti tilauslomakkeellamme. Toimitamme palkinnot Porista koko Suomeen.

Tästä tuoteluetteloon

Tilauslomakkeen täyttäminen

Täytä lomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Tutustu oheisiin toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä. TÄRKEÄÄ: täytä lomake siten, että tuotteet ja kaiverrustekstit ovat samassa järjestyksessä tai numeroituna. Näin tuote ja kaiverrus kohdistuvat oikein.

Toimitusehdot

Tilaa kerralla enemmän ja säästä!

Otamme mielellämme vastaan isompiakin tilauksia, ja tällöin voimme neuvotella sinulle hyvän tarjouksen yksilöllisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Onko sinulla kysyttävää tilaamisesta?

Minkälainen kaiverrus palkintoon sopii? Kuinka paljon voin kerralla tilata? Miten tilaan yksilöllisiä tilaustuotteita? Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta myynti@100palkinnot.fi tai puhelimella numerosta 040 720 6770. Neuvomme mielellämme!

Tilaus!

Täytä lomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Laita tuotteet omaan laatikkoon ja kaiverrustekstit omaan samassa järjestyksessä.

Voit myös numeroida tuotteet ja kaiverrukset samoilla numeroilla.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

100palkinnot
Gallen-Kallelankatu 13
28100 Pori

Y-tunnus: 20226381
Puh: 040 720 6770

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

100palkinnot:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.