100palkinnot on palkintojen erikoisliike

100palkinnot on perustettu urheilun ja liikunnanharrastajien palkitsemista varten.  Kokemusvuosia on kertynyt alalta yli 20 vuotta ja tämän oman erikoisliikkeen puitteissa 15 vuotta. Nautimme urheilusta ja intohimonamme on esitellä näyttävät palkinnot. Tarjoamme laadukkaita tuotteita, asiantuntevaa ja ensiluokkaista palvelua sekä omalta osaltamme pyrimme edistämään antoisia hetkiä palkitsemisen parissa.  Suurin osa tuotteista on ostettavissa suoraan verkkokaupasta, mutta meillä on myös tuotteita, jotka ovat saatavissa ainoastaan kivijalkamyymälästämme.

Laadukkaat palkinnot verkosta ja myymälästä

100palkinnot on palkintojen ja kaiverruspalveluiden erikoisliike ja verkkokauppa, täynnä toinen toistaan loistavampia palkintoja. Valikoimassamme on laadukkaita, pääasiassa johtavien pohjoismaalaisten ja keskieurooppalaisten tukkuliikkeiden palkitsemisen tuotteita. Myös suomalaista tuotantoa on tarjolla, mm. SteelLife-teräslautaset.

Voit ostaa laajasta valikoimasta myös vaihtuvia kausituotteita ja yksittäisiä uniikkeja erikoispalkintoja. Voimme myös suunnitella toiveidesi mukaisen erikoispokaalin. Tarvikevalikoimamme koostuu alaan liittyen, erilaisista kaiverrettavista tuotteista kuten laatat ja kilvet, vaihto- ja lisämarmorikivet, tuet ja säilytys/lahjakotelot.

Kaikki valikoiman palkinnot on valittu huolella ja tarkasti. Pääosassa ovat näyttävät pokaalit ja mitalit. Valikoimassamme on myös muita laadukkaita palkintoja, kuten patsaat ja pienoisfiguurit eri urheilulajeista, upeat lasipalkinnot, pöytä- ja seinäplakaatit ja -taulut, teräslautaset, koriste-esineet ja lahjatuotteet.

Palkintomme tulevat mahdollisimman läheltä EU-maista, jotta voimme pienillä välimatkoilla vähentää myös ilmastoa kuormittavia päästöjä. Jatkokuljetukset meiltä asiakkaalle toimitamme kotimaisten kuljetusyritysten välityksellä.

Laaja valikoima kaiverrettavia laattoja

Valikoimasta löytyy monta eri materiaalivaihtoehtoa kaiverrettavista laatoista: alumiini, muovi, messinki, tina, hopea. Värivaihtoehtoja löytyy metallilaatoissa matta- ja kiiltäväpintaisena kulta, hopea, pronssi (kupari) ja musta. Messinkilaatoissa on harjattu pinta ja suojalakka. Muovilaatoissa yleisemmät värivaihtoehdot ovat valko-musta, hopea-musta ja kulta-musta. Muitakin värivaihtoehtoja on saatavilla tilauksesta.

Käyttökohteita laatoille löytyy kymmeniä, ellei satoja. Muutamia esimerkkikohteita palkintojen lisäksi:  nimikointikohteet; naulakot, hyllyt, taulut/esineet,  opastekilvet; ovet, ovenpielet, karttakoordinaatit, postilaatikot, varastokopit yms.,  muisto- ja hautalaatat, pöytästandaarit, reliefit, yms.  Valmiiksi muotoon leikattuja laattoja löytyy mm. nimineulat ja pantaan kiinnitettävät lemmikkilaatat.

Kaiverruspalvelut ja omat yksilöidyt tuotteet

Kaiverramme tekstejä, kuvia ja logoja myös asiakkaiden omiin tuotteisiin. Voit tuoda oman tuotteesi näytille tarkistettavaksi, onko kaiverrus mahdollista ja valitsemme toiveidesi pohjalta tuotteeseen sopivan kaiverruksen.  Toimitamme asiakkaan omalla logolla ja tekstillä yksilöityjä tuotteita kuten pöytästandaarit, veneliput, pöytäliput, fanituotteet mm. minipaidat ja seuraviirit. Voit teettää seuralle tai yritykselle yksilöidyn palkinto/muistomitalin, avaimenperän, pinssin, ansiomerkin jne. Suunnitelma voi olla täysin oma, mutta tarpeen vaatiessa autamme suunnittelussa. Koevedokset suunnitellusta tuotteesta tulee aina nähtäville asiakkaalle ennen tuotannon toteutusta.

Tervetuloa tekemään onnistuneita palkinto-ostoksia!