Kaiverrus viimeistelee palkinnon

Toiveidesi mukaiset tilaustuotteet ja kaiverrukset

Haluaisitko yksilöllisen, persoonallisen palkinnon, josta jää saajalleen varmasti merkityksellinen ja arvokas tunne? Panosta silloin joko kaiverrukseen tai varta vasten suunniteltuun tilaustuotteeseen! 100PALKINNOT tarjoaa asiakkailleen kaiverrus- ja tilaustuotepalvelut toiveiden mukaisesti. Mahdollisuuksia on rajattomasti − ota yhteyttä, niin aloitetaan suunnittelu!

Kaiverruspalvelut

Palkinnon kaiverrus tekee tuotteesta yksilöllisen ja merkityksellisen. Kaiverrus osoittaa ja muistuttaa, kenelle, miksi ja milloin palkinto on annettu. Kaiverrus viimeistelee palkinnon. Tässä näet kaiverrushintojamme:

  • kiertopalkinnot alk. 7,00 €/kpl/vuosirivi
  • pöytäviirilaatat alk. 13,- €/kpl
    • tina
  • käsikaiverrukset alk. 16,00 €
  • pyöreät pinnat alk. 9,00 €/kpl

Valmisvalikoimamme tuotteisiin voit tilata kaiverruksen tilauslomakkeella. Teemme kaiverruksia myös asiakkaan omiin tuotteisiin. Tuote kannattaa käyttää näytillä, onko kaiverrus mahdollista ja saat samalla hinta-arvion.

Logojen kaiverrus

Onko yritykselläsi, kaveriporukallasi tai urheilujoukkueellasi oma logo, jonka haluaisit kaiverruttaa palkintoon? Meillä voit teettää oman logosi kaiverrettavaan muotoon.

Yksilölliset tilaustuotteet

Haluaisitko takuulla uniikin palkinnon tai muistoesineen? Meiltä saat yksilölliset mitalit, ansiomerkit, pinssit, avaimenperät, standaarit, pöytäliput ym. omien suunnitelmiesi mukaisesti. Tarvittaessa myös suunnittelemme tuotteet puolestasi toiveittesi mukaisesti.

Saatavana myös postilaatikkokilvet, ovikilvet, lemmikkilaatat ja hautalaatat. Kysy lisää!

Tilaa kerralla enemmän ja säästä!

Otamme mielellämme vastaan isompiakin tilauksia, ja tällöin voimme neuvotella sinulle hyvän tarjouksen yksilöllisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!