Pokaalit, mitalit ja monet muut palkinnot meiltä

Ikimuistoiset palkinnot merkkitapahtumiin

Yleisö pauhaa, aplodit ja vihellykset huumaavat korvia ja voittaja astuu kohti podiumin korkeinta koroketta − mitä sitten tapahtuu? Vuorossa on palkintojenjako, kaikkien kilpailuiden huipentuma. Kun mestari nostaa ylös suurimman pokaalin tai hänen kaulaansa pujotetaan se kirkkain mitali, on voitto sinetöity.

Voitosta tai merkkitapahtumasta on mukava saada tunnustus ja muisto; tätä varten ovat palkinnot. 100PALKINNOT tarjoaa asiakkailleen niin pokaalit, mitalit, patsaat, seinätaulut, laatat, pöytäviirit kuin lukuisat muutkin palkinnot kaikenlaisten onnistumisien palkitsemista varten. Tuotteemme sopivat erinomaisesti myös erilaisiin muistamisiin ja tunnustuksiin esimerkiksi merkkipäivinä tai hyvin tehdystä työstä. Asiakkaitamme ovat niin urheiluseurat, yhdistykset, yritykset, kunnat kuin yksityishenkilötkin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lataa kuvasto

Tutustu kattavaan valikoimaamme ja tee tilaus

Tutustu mittavaan tuotevalikoimaamme ja tilaa palkinnot netistä tai tule käymään paikan päälle myymäläämme Porin keskustaan. Myymälässämme ovat esillä mm. erikokoiset pokaalit, mitalivaihtoehtoja, nauhoja ja ruusukkeita, lajipatsaita ja paljon, paljon muuta. Myymälästä löydät myös poistoeriä edullisesti.

Tästä tilauslomakkeeseen!

Tilaa kerralla enemmän ja säästä!

Otamme mielellämme vastaan isompiakin tilauksia, ja tällöin voimme neuvotella sinulle hyvän tarjouksen yksilöllisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!